Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kierzek1

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahhaha, normalnie zenada ! Podrobka ? nie wiem jak mozna dac komus bana za to ze dodal literke 1 na koncu ! Jak by koles chcial to by was ujebal za to , jestescie ladnie zjebani !

Opublikowano

hahahhaha, normalnie zenada ! Podrobka ? nie wiem jak mozna dac komus bana za to ze dodal literke 1 na koncu ! Jak by koles chcial to by was ujebal za to , jestescie ladnie zjebani !

+1

adblockb.png
Opublikowano

No właśnie zjebani i to w chuj. To teraz zbanujcie 65% użytkowników bo tyle osób dodaje sobie cyferki do nicków. Załóżmy że typ ma nick Black . . ktoś zrobił Black1 , Black123 to kurwa też mu wlepicie bana? Ehh żenaaaa ..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

@Up

Koleś mógł nie wiedzieć , nie czepiam się sam jak ktoś ma nick Bambus a to nie jest podróbka tak samo Bambos1 .

To tak samo jak ktoś się nazwe MrPiotrek502 i to jest podróbka ?

// Kierzek kiedys mial taki nick , gosciu mial ten sam avatar. Przestan sie czepiac o wszystko

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Tak, tyle że użytkownik kierzek1 podjebał avatar kierzka. NAWET Z PODPISEM KIERZEK.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

gawno wykurwiaj

Tak, tyle że użytkownik kierzek1 podjebał avatar kierzka. NAWET Z PODPISEM KIERZEK.

Masz na to jakiś dowód? Ja nie widziałem, żeby on miał avek kierzka.

Zaraz sobie zrobię konto gawno1 h4h4h4h4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...